Veliki dobrodelni ples ČRNO-BELA REDUTA

Vabljeni na najimenitnejši ples leta 2020

ČRNO-BELA REDUTA

Rotary klub Ljubljana, v sodelovanju z Ameriško-slovensko izobraževalno fundacijo ASEF, prireja že 31. veliki rotarijski ples, katerega osrednji namen je krepiti dobrodelnost in zbrati sredstva, ki bodo izbranim posameznikom omogočila uspešno pot v prihodnost.


Velika dvorana Grand hotela Union bo v soboto, 1. februarja 2020, ob 19. uri, združila vrhunsko glasbo, zabavo in dobrodelnost na najimenitnejšem plesu leta ČRNO-BELI REDUTI.


Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na plesišču ob zvokih Gala Dance Orchestra in njihovih solistov in podprete najboljše mlade. Vsaka investicija v mlade je investicija v družbo znanja in napredka.


Jurij Ule
predsednik Rotary kluba Ljubljana 2019/2020


Jure Leskovec
Ustanovitelj fundacije ASEFTradicija plesov v Ljubljani je bogata in člani Rotary kluba Ljubljana so bili aktivni v organizaciji plesnih večerov že med leti 1931–1941, ko je v Unionski dvorani v predpustnem času veljala za najimenitnejši ples ČRNO-BELA REDUTA, katerega so se gostje udeleževali v črno-belih oblačilih.


Cena vstopnice 120 EUR vključuje večerjo in dobrodelni prispevek. Zaželeno je, da gosti na prireditev pridejo v parih, gospodje v smokingu ("Black Tie"), dame v svečani večerni toaleti.


Za dodatne informacije, vstopnice in rezervacijo miz nas prosim kontaktirajte na info@asef.net ali izpolnite prijavni obrazec na https://forms.gle/ZuMQdq8eR7LuUdRLA.